Upload kvitteringer, registrer i app

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Via Klubmoduls app er det muligt at oploade kvitteringer for udlæg, som jeres klubkollegaer har ifbm. ærinder i klubben eller foreningen.

Det er muligt at oploade disse kvitteringer direkte i appen, hvorefter de automatisk oprettes i regnskabet. Her kan kvitteringerne så tilknyttes den relevante postering i kassekladden.

I denne korte video viser vi, hvordan I kan oploader kvitteringer direkte fra appen: