Aktivér muligheden for at uploade kvitteringer til regnskabet

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Via Klubmodul appen er det muligt at uploade kvitteringer, hvis man eksempelvis har lavet et udlæg for klubben.

Funktionen skal dog aktiveres først i regnskabet før, at man som instruktør eller lignende har mulighed for at oploade kvitteringerne. Dette gør I under Regnskab -> Kontoplan.

For at aktivere skal I enten oprette en udgiftskonto til formålet, eller redigere en allerede eksisterende udgiftskonto I ønsker at bruge. Husk at det skal være en udgiftskonto!

Her oprettes en ny udgiftskonto eller I redigerer en eksisterende. Herefter aktiveres funktionen "Kvittering" på kontoen, inden I vælger "Gem og luk". Det er også muligt at aktivere funktionen "Kilometerpenge", der på samme måde som kvitteringer vil være tilgængelig til brug i appen efterfølgende, såfremt det er noget der bruges i klubben.

Herefter vil det være muligt at uploade kvitteringer via appen!