Forbind med Instagram

Opdateret Af Søren Lundquist

For at Instagram kan vises i jeres Klubmodul, skal Klubmodul forbindes med med jeres Instagram. Dette gøres under CMS sider, i menuen Integrationer --> Instagram.

Så kommer man til en side, hvor man skal klikke på den grønne "Forbind med Instagram" knap, for at blive sendt til Instagram, for at godkende forbindelsen.

OBS. Det er vigtigt at I er logget på Instagram med den profil der skal vises opslag fra.

Når der er forbundet, bliver I sendt til en side på hjemmesiden, hvor der øverst står IG Username: Brugernavn-på-den-forbundne-profil. Hvis I ser dette, så virker det, hvis ikke er der sket en fejl.