Forbind med bank/Bank connect, Bogføring.

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

I denne video gennemgår vi, hvordan I bogfører med Forbind med bank/Bank connect.

Når I anvender Forbind med bank/Bank connect er det muligt, at hente alle bevægelser ind direkte fra banken og ned i kassekladden - ikke kun online betalinger foretaget via jeres hjemmeside.

Inden alle posteringerne fra banken overføres til kassekladden er det også muligt at vedhæfte bilag fra egen computer, eller APP og EMAIL kvitteringer sendt til jeres Klubmodul - direkte på banksiden før det hele overføres til kassekladden. Og herefter behøver I ikke gøre andet end at klikke bogfør.

I denne guide gennemgår vi hele processen vedr. bogøring med Forbind med bank/Bank connect.

Vi viser hvordan:

• I via jeres åbne kassekladde tilgår 'banksiden', hvor posteringerne fra banken hentes ned i kassekladden fra.
  • Hvordan I via datointerval henter posteringer ind fra banken for den ønskede periode.
  • Hvordan I kan se, om Klubmodul banken og jeres reelle bank stemmer.
  • Hvordan I kan se, om jeres NETS Easy overførsler stemmer med de bevægelser der hentes ind fra banken.
  • Og vigtigst - hvordan I matcher jeres posteringer, hvor der automatisk sættes kontonumre på alle posteringer som systemet genkender. Her er de vigtigste jeres NETS Easy overførsler, som består af alt betalt online via jeres hjemmeside.
  • Hvordan I allerede på banksiden kan tilføje bilag og APP/EMAIL kvitteringer direkte til de enkelte posteringer, allerede inden disse overføres til kassekladden.
  • Hvordan I manuelt kan tilføje kontonumre på posteringer, som systemet ikke selv kan påføre via Match funktionen.
  • Og til sidst, hvordan samtlige posteringer med bilag + kvitteringer kan overføres til kassekladden, hvor der ikke er meget mere at gøre end at klikke bogfør.