Facebook, genskab forbindelse

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Har I Facebook integreret på jeres hjemmeside, og virker tjenesten pludselig ikke længere, er der højst sandsynligt tale om, at forbindelsen til Facebook blot skal genoprettes. Det kan I gøre ved følgende tre korte skridt:

Log på som admin og åben CMS -> CMS Sider:

Her finder I knappen "Integrationer" øverst til højre. Tilgå denne og vælg "Facebook":

På næste billede vælger I blot "Forbind med Facebook".

Herefter vil forbindelsen til Facebook være genetableret og tjenesten vil igen blive vist på hjemmesiden.