Opret ny profil direkte fra medlemsoversigten

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Det er nu muligt at oprette en profil direkte fra medlemsoversigten.

Har et nyt medlem udfordringer med at oprette en profil, kan I nu som administratorer hjælpe dem direkte fra medlemsoversigten under Medlemmer/profiler.

I dropdownmenuen "Muligheder" finder I nu menupunktet "Opret profil".

Denne fører direkte til profiloprettelsesoversigten, som før kun var tilgængelig direkte via login boksen på forsiden af hjemmesiden:

For at hjælpe med at oprette en ny profil behøver I derfor ikke længere at logge ud som administratorer, for så at tilgå Opret Profil via hjemmesiden. Det løses nu direkte fra Medlemmer/profiler.