Titler, opret mailliste med titler

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

I denne vejledning viser vi, hvordan I med brug af titler hurtigt kan ramme en specifik gruppe af profiler, når der skal sendes en email.

Under Mail/SMS er det muligt at vælge sine modtagere på baggrund af titler. Dette kan være alt fra standard titlerne i systemet såsom instruktør, træner, bestyrelsesmedlem osv. Men det kan også være titler I selv har oprettet - f.eks. hjælpe træner, frivillig, køregruppe osv.

I kan med fordel se og læse følgende vejledninger om, hvordan man opretter titler og hvordan man giver titler til profiler:Titler, gennemgang

Titler, gennemgang

Tildel titler og rettigheder

Så snart en titel er oprettet og sat på en profil, er det efterfølgende muligt at bruge denne titel til hurtigt og nemt at ramme netop disse profiler med en mail.

I følgende video gennemgår vi hele processen: