Indsæt PDF fil på CMS side

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

I denne korte video viser vi, hvordan I kan indsætte en PDF fil, eller anden filtype, direkte på en CMS side.

For at oprette en ny CMS side skal I tilgå CMS -> CMS sider.

I opretter en ny side via den grønne 'OPRET' knap øverst imod højre.

Når I er klar til at indsætte filen finder i funktionen i editoren kaldet 'Indsæt fil/dokument'.

Dette åbner et vindue, hvor I kan vælge imellem alle de filer der allerede er hentet ind i jeres Klubmodul, eller I kan oploade flere direkte fra jeres computer.

Klikker I på den blå bjælke i bunden af siden åbnes en sti til egen computer.

Det er også muligt at 'trække og slippe' en fil fra en mappe på computeren over på den blå bjælke, så oploades filen også med det samme.

Når den ønskede fil er fundet eller oploadet fører I markøren henover og klikker på '+'.

Herefter indsættes filen direkte på siden. Når der herefter linkes til siden, så den vises til hjemmesiden, kan jeres medlemmer klikke på denne og hente filen ned på egen computer.

I kan se mere om, hvordan man opretter menupunkter til f.eks. CMS sider, via følgende guide: Topmenu, opret nye menupunkter

I videoen herunder viser vi, hvordan I tilføjer en fil til en CMS side: