Klubmodul app, væsentlige funktioner (instruktør)

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Har man en titel såsom instruktør eller træner i Klubmodul, får man automatisk adgang til en håndfuld specifikke funktioner i Klubmoduls app. Disse funktioner er kun tilgængelige, hvis man har fået tildelt en titel.

Funktionerne er:

1. Afkrydsning
  2. Nem kommunikation med medlemmer på hold
  3. Opret kommentarer til specifikke undervisningsgange (både muligt for instruktører og medlemmer)
  4. Adresseliste (alle med titler)
  5. App kvitteringer
  6. Kørselsgodtgørelse
  7. Og meget mere

Som instruktør kan du tilgå de enkelte undervisningsgange og hurtigt og nemt lave afkrydsning via en oversigt med tilmeldte og en slider ud for hvert medlem. Via holdet kan man også kontakte det enkelte medlem enten via opkald, mail eller sms.

Det er også muligt at sende en mail til et eller flere hold af gangen direkte fra appen i tilfælde af eksempelvis aflysning eller andre gruppebeskeder der er vigtige hurtigt at få ud til alle på et eller flere hold.

Som instruktør er det også muligt at oploade kvitteringer for udlæg til regnskabet eller registere kørsel, direkte igennem appen.

I denne video viser og gennemgår vi funktionerne direkte i appen: