Klubmodul app, væsentlige funktioner (bestyrelse)

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Har man en titel såsom bestyrelsesmedlem, formand, kasserer eller instruktør i Klubmodul, får man automatisk adgang til en håndfuld specifikke funktioner. Disse funktioner er kun tilgængelige, hvis man har fået tildelt en titel.

Funktionerne er:

- Adresseliste

- App kvitteringer

- Kørselsgodtgørelse

Via adresselisten kan du se alle andre der har en titel i jeres Klubmodul. Via adresselisten er det muligt at kontakte den enkelte via sms, opkald eller mail. Man kan også se, hvilke hold den enkelte instruktør har tilknyttet sig.

Igennem App kvitteringer kan man direkte fra sin telefon oploade kvitteringer til regnskabet, f.eks. for et udlæg eller en regning der er betalt på vegne af klubben eller foreningen. Via App kvitteringer oploader du et billede af kvitteringen, indtaster beløb og vælger, hvilken konto udgiften skal tilknyttes. Når kvitteringen er oprettet i appen bliver den med det samme synlig i regnskabet, og kan tilknyttes en postering og bogføres.

Kørselsgodgørelse fungerer meget på samme måde. Via funktionen i appen udfyldes informationer såsom dato, start og slut adresse, antal kørte kilometer mm.. Så snart kørslen er registreret i appen bliver det synligt i regnskabet, hvorfra kasseren igen kan tilknytte kørslen til en postering og bogføre denne.

I denne video viser og gennemgår vi funktionerne direkte i appen:

God fornøjelse.