Lille tabel, lav om i layout i admin

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Hvis I har udfordringer med at få vist alt indholdet på de forskellige oversigter i Klubmodul, kan funktionen Lille tabel være en god løsning.

Sidder man på en bærbare computer, eller arbejder i et minimeret vindue, så kan det være svært at få vist alt indhold på de mange oversigter i Klubmodul.

Under Indstillinger i topmenuen i admin er det dog muligt at aktivere funktionen Lille tabel. Herefter vises alt indhold på oversigter såsom Holdoversigt, Medlemmer/profiloversigt, Tilmeldingsoversigt m.fl. i en mere kompakt form og med lidt mindre skrift.

Dermed vises der væsentligt mere indhold på oversigterne end normalt, hvilket kan være en fordel i visse situationer.

I denne korte video viser vi, hvordan I aktiverer Lille tabel, og viser eksempler på hvordan oversigterne fremstår med Lille tabel: