Filter, holdoversigt

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

På stort set samtlige typer af oversigter i Klubmodul, kan I finde funktionen Filter. Med filter er det muligt at filtrere efter al den information der ligger i kolonnerne markeret med det lille grønne filter ikon.

Ønsker I at se medlemmet med udgangspunkt i et specifikt hold? Eller måske filtrere alle medlemmer frem indenfor et specifikt aldersspænd? Intet problem med filter!

I denne videopræsentation præsenteres funktionen Filter, som vil gøre arbejdet på medlemsoversigten, holdoversigten m.fl. til en leg!