Nyt kontonummer, Nets Easy

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Vedhæftet i denne besked finder du en formular for opdatering af bankkonto oplysningerne knyttet til din EASY-aftale.

Vær opmærksom på at formularen skal underskrives af den tegningsberettiget I firmaet, ledsaget af en kopi af ID/Pas, samt konto bevis.

Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi dig om at udfylde formularen og sende den tilbage til os på support@klubmodul.dk, eller endnu bedre ved at sende den til: ecom-salessupport@nets.euFor at gøre det tydeligt er der brug for følgende ifbm. at skulle opdatere kontonummer på Nets Easy aftalen:

• Udfyldt formular underskrevet af den tegningsberettiget I klubben
  • Kopi af ID / Pas
  • Kontobevis, enten et officielt dokument fra banken eller en kopi / udskrift, hvor kontonummer og klubnavn fremgår

Sagen vil blive behandlet inden for 5 dage efter at vi har modtaget en korrekt udfyldt formular inkl. ID.

Hent formular her