Glemt password?

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Har et af jeres medlemmer glemt sine login oplysninger?

For at oprette et nyt midlertidigt password, skal I søge medlemmet frem under Medlemmer/profiler -> Højreklik og vælg "Rediger" profil. Scroll ned på siden og find password feltet og indtast et nyt password i det tomme felt. Afslut med at vælge Opdatér profil.

Når medlemmet er logger på igen, kan de igen indtaste et password efter eget ønske.

Se denne korte guide til, hvordan I hurtigt og let opretter et nyt midlertidigt password til jeres medlem.