Tilmelding, Ny sæson

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

I denne video viser vi, hvordan I kan give adgang til, at jeres medlemmer kan tilmelde sig i ny sæson så snart denne er oprettet, og samtidigt med at den indeværende sæson fortsat er aktiv!

Altså i tiden imellem at en sæson bliver oprettet, og indtil at den endeligt aktiveres.

Så snart den nye sæson er oprettet, og holdene er blevet rettet til med opdaterede datoer mm., er det efterfølgende muligt at oprette et nyt menupunkt under CMS -> Topmenu der giver adgang til tilmeldingsoversigten udelukkende for hold i ny sæson.

Når det senere er blevet tid til at aktivere sæsonen, bliver ny sæson jo til den indeværende. Så når ny sæson er aktiv, er det nødvendigt at tilgå CMS -> Topmenu igen og enten slette eller inaktivere det menupunktet der peger på holdtilmelding i ny sæson.

Vælger I blot at inaktivere menupunktet, så kan det jo genbruges igen næste gang det er tid til at oprette sæson. Så skal I ikke gøre andet end at genaktivere menupunktet, så snart ny sæson igen er oprettet, og holdene er klar.

I videoen her gennemgår vi hele processen med at oprette menupunkt, og viser hvordan det efterfølgende ser ud på hjemmesiden mm.

God fornøjelse!


Hvordan klarede vi os?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)