Kalender

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

I denne videoguide gennemgår vi Kalenderen i Klubmodul.

I Kalender kan I oprette begivenheder der foregår på en enkelt dag, på tværs af flere sammenhængende dage, eller begivenheder der gentages. Det kunne f.eks. være undervisning på uge basis, eller interne møder på månedsbasis.

Det er også muligt at sende invitationer til en kalenderbegivenhed, hvis I f.eks. gerne vil vide, hvor mange der kommer til et bestyrelsesmøde eller weekendstævne.

Med brug af Tags, som kan tilknyttes den enkelte begivenhed, kan I gøre det nemt for jeres medlemmer at filtrere efter netop de begiveheder, de er interesserede i at læse mere om. Via kalenderen på hjemmesiden, kan medlemmerne klikke på de tilgængelige tags og hermed kun få vist de begivenheder, der er knyttet hertil.

Har I oprettet et event kan I også få dette vist direkte i kalenderen, og dermed link direkte fra begivenheden i kalenderen og over til eventet, hvor jeres medlem så kan tilmelde sig.

Kalenderen er fyldt med gode funktioner, der gør det nemt for jer at vise, hvad der sker i jeres klub eller forening.

I denne guide gennemgår vi Kalender fra A til B, og viser hvordan I opretter begivenheder og fremhæver de væsentligste funktioner.