Opret tags, sortér på hold

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Tags kan bruges til at sortere på f.eks. hold, events, kalenderbegivenheder, varer i shoppen mm., på tværs af de mange funktioner, I kan få vist på jeres hjemmeside.

Med Tags kan I altså tilbyde jeres medlemmer en super nem måde, at sortere på f.eks. jeres hold ude på hjemmesiden, så de hurtigt kan finde netop de hold, de er interesserede i.

Tags oprettes under Info/opsætning -> Tags.

Så snart et Tag er oprettet, kan de efterfølgende findes via feltet Tags, som kan ses når et hold, et Event, en Kalenderbegivenhed osv. oprettes.

I denne video illustrerer vi brugen af Tags via et hold, og hvordan det efterfølgende er muligt at sortere på disse Tags ude på hjemmesiden. Men i praksis vil det foregå på samme måde, hvis et Tag skulle tilknyttes f.eks. et Event eller en Kalenderbegivenhed.

Det er muligt at præsentere klubben eller foreningens hold via en håndfuld forskellige holdoversigter. I forhold til tags på hold anvendes Tags kun på holdoversigterne Ugeplan og Skema.

Så anvender I en af disse to holdoversigter, kan I også anvende Tags. De forskellige holdoversigter vælges under CMS -> Topmenu. Hvordan dette fungerer i praksis, kan I se i denne guide: Topmenu

I følgende video viser vi, hvordan I opretter Tags og hvordan de efterfølgende kan tilknyttes et hold:

Rigtig god fornøjelse!