Tilføj Tags, Kalenderbegivenheder

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Tags kan tilføjes til jeres kalenderbegivenheder, hvorefter det er muligt for jeres medlemmer, at bruge disse Tags til at sortere og filtrere i begivenheder oprettet i kalenderen.

Tags oprettes under Info/Opsætning -> Tags.

Når I har oprettet de Tags, I skal bruge, kan I tilføje disse, når I opretter en ny kalenderbegivenhed eller redigerer en allerede eksisterende.

På kalenderbegivenheder finder I Tags feltet under fanen Information.

Når I klikker i feltet Tags åbnes en menu med alle tilgængelige Tags. Vælg det eller de Tags I ønsker at tilføje og afslut med Gem og luk.

Når I herefter tilgår kalenderen på hjemmesiden, vil I se alle tilføjede Tags ovenover selve kalenderen. Klik på et Tag, hvorefter kun det eller de begivenheder med det valgte Tag vises.

I denne video guide gennemgår vi hele processen: