Likviditetskonto, opsætning

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

I denne video gennemgår vi hele processen vedr. oprettelse og opsætning af Likviditetskonti i Klubmodul.

Det er vigtigt, at dette gøres som noget af det første, når I gør jeres regnskab klar, da likviditetskontiene typisk er de konti i efterfølgende kommer til at bogføre på i regnskabet.

- Vi gennemgår, hvordan I opretter en ny konto på Kontoplanen, der efterfølgende bruges som likviditetskonto

- Vi viser, hvordan I efterfølgende sætter denne konto op til at fungerer som en likviditetskonto

- Det vises hurtigt, hvordan man definerer den primære likviditetskonto under Info/Opsætning -> Bogføring

- Og sidst viser vi, hvordan likviditetskontiene vises i en kassekladde, efter de er oprettet, hvordan man vælger dem ifbm. posteringer mm.