Betal med Apple Pay via NETS Easy.

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Det glæder os at kunne meddele, at Apple Pay nu er inkluderet i Nets Easy-platformen.***

Hvad koster det?

Det er gratis at aktivere Apple Pay til jeres medlemmer, der er ingen ekstra gebyr, kun det almindelige kortgebyr, ligesom hvis medlemmet havde betalt med kort.

Apple Pay kan bruges til betaling af: Events, Shop, Faktura og Udlejning.

Alle der har en iPhone, kender denne måde at betale på og elsker at bruge den.

Tilføj Apple Pay til din klub.

Følg disse trin for at aktivere Apple Pay i forhandlerportalen:

1. Log på Easy administration https://portal.dibspayment.eu/

2. Fra forsiden går du til menuen i venstre side og klikker på “Add-on” og Enable Apple Pay

3. Scroll ned til Apple Pay, og indsæt jeres url til hjemmesiden

4.Verify Domain.

*** OBS. Aktiveres Apple Pay på jeres NETS Easy aftale, kan Apple Pay bruges når betaling tilgås via en Apple platform. Dvs. at der skal anvendes en iPhone, iPad eller Mac for at det er muligt, at betale med Apple Pay. Ellers vises muligheden ikke.