Refundering, Mobile Pay

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Hvis et medlem har betalt med Mobile Pay og senere refunderes, men er nervøse for hvordan det foregår, så kan I roligt gøre det.

Et medlem kan selvfølgelig have flere betalingskort, men det er kun muligt at have ét betalingskort tilknyttet Mobile Pay.

Laves der en refundering på et beløb betalt med Mobile Pay, så vil dette beløb blive refunderet direkte tilbage til det kort, som medlemmet har tilknyttet sin egen Mobile Pay app.

Refunderinger til Mobile Pay foregår altså på samme måde, som hvis et medlem har betalt med deres betalingskort.

God fornøjelse.