Afmeld medlem, Tenniskontingent

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

For at afmelde et medlem fra et tenniskontingent, skal I gøre følgende:

Når vedkommende er fjernet fra tenniskontingentet, vil vedkommende ikke længere være medlem, og vil derfor ikke længere kunne booke baner.

Tilgå Banebooking -> Priser:

Klik direkte på antallet af tilmeldte på det kontingent, hvorfra et medlem skal slettes:

Find vedkommende på oversigten (anvendt evt. søgefeltet), og klik på skraldespanden:

Herefter vil vedkommende ikke længere være tilknyttet kontingentet, og vil derfor ikke længere kunne booke tennisbaner - ikke før de betaler for et andet kontingent.

God fornøjelse.