Gentilmeld medlem, Annulleringer/afmeldinger

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Under Annulleringer/afmeldinger kan I altid følge med i, hvem der er blevet afmeldt, fra hvilket hold de er afmeldt, hvornår de er afmeldt, af hvem mm.

Er man ved et uheld kommet til at afmelde et medlem forkert, eller fortryder et medlem sin afmelding, er det også muligt at foretage en gentilmelding direkte via denne oversigt. Enten via ikonet yderst til højre på oversigten, eller ved blot at anvende "højreklik" funktionen direkte på oversigten!

Denne smarte funktion er tilgængelig på alle de opdaterede oversigter, hvormed man hurtigt får adgang til de væsentligste funktioner relateret til oversigten, man befinder sig på

Så snart man klikker her, så genindføres medlemmet på holdet på samme vilkår som før.