Opret kontaktgruppe/mailliste i SmarterMail (Webmail)

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Ønsker I at sende emails ud til flere på én gang via SmarterMail, så kan I gøre brug af funktionen Contact gruop eller kontaktgruppe, afhængig af, om I har rettet sproget fra Engelsk til Dansk*. Disse grupper vil efterfølgende fungere som en Mailliste I kan vælge som modtager.

Når du er logget ind på Smartermail (via Webmail under Mail/sms), skal I finde menuen Kontakter/Contacts i topmenuen.

Her finder I funktionen contactgroup via ikonet med de tre prikker (se billede):

Her navngives gruppen/maillisten og hvert medlem tilføjes efterfølgende en for en med emailadresse og 'navn':

Når det er tid til at sende en email til alle i gruppen, indtastes navnet på gruppen blot under modtager - hvor du ellers ville indtaste en emailadresse. Vælg gruppen og emailen vil automatisk blive sendt til alle tilknyttet.

God fornøjelse!

* I kan rette sprog under Settings/Indstillinger i topmenuen.