Mailopsætning på mobil, iPhone.

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Ønsker du at opsætte din klubmodul emailadresse i din iPhone, skal du gøre som følgende.

1. Under Indstillinger -> Mail -> Konto -> Tilføj konto finder du stedet, hvor du kan konfigurere nye emailadresser.

Her vælger du muligheden 'Anden'

2. Indtast nu den ønskede emailadresse. Det vigtigste her er naturligvis selve emailadressen og rette adgangskode hertil. Adgangskoden er den samme, som du anvender til at logge på WEB mail/Smartermail med:

3. Indtast nu information for server til ingående post og server til udgående post. Under værtsnavn skal I både for indgående og udgående server indtaste mail.klubmodul.dk. Brugernavn er altid selve emailadressen, og til slut adgangskoden/password hertil:

4. I kan nu vælge imellem at oprette mailen som IMAP eller POP3*. Vælg øverst enten IMAP eller POP3 og indtast på ny information vedr. server for indgående og udgående server. Igen er værtsnavn altid mail.klubmodul.dk for både indgående og udgående server. Og igen, brugernavn er emailadressen samt password dertil:

5. Efter information for indgående og udgående mailserver er indtastet, kan det være at du skal tage stilling til opsætning af mailsynkronisering. På iPhone kan man vælge hvilke funktioner, såsom Mail og Noter som er tilknyttet mailadressen, som man ønsker at synkronisere:

8. Herefter er din mailopsætningen færdig, og din Klubmodul emailadresse er nu tilgængelig når du vælger indbakke i Mail appen.

*IMAP eller POP3?

POP3:

• Download og sletning: Henter e-mails til én enhed og sletter dem ofte fra serveren.
  • Offline adgang: E-mails gemmes lokalt, så du kan læse dem uden internetforbindelse.
  • Enkelt enhed: Bedst til brug på én enhed.

IMAP:

• Synkronisering: Synkroniserer e-mails mellem serveren og alle dine enheder. E-mails forbliver på serveren.
  • Online adgang: Kræver internetforbindelse for at få adgang til e-mails, men nogle klienter kan cache e-mails lokalt.
  • Flere enheder: Ideel til brug på flere enheder.

Kort sagt: Brug POP3 for enkel enhedsbrug og offline adgang. Vælg IMAP for synkronisering på tværs af flere enheder og konstant adgang.