Profilfelter

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Kunne I godt tænke jer ekstra information fra jeres medlemmer i forbindelse med at de opretter en profil eller laver en tilmelding? Så har I mulighed for at gøre dette via funktionen Profilfelter.

Med Profilfelter har I mulighed for at oprette ekstra felter, som jeres medlemmer enten kan eller skal udfylde i forbindelse med profiloprettelse eller tilmelding.

I denne video viser vi, hvordan I kan oprette ekstra profilfelter samt sætte regler op for, hvem der efterfølgende kan se og redigere disse.