Er hjemmesiden pludselig utilgængelig? Tjek DK Hostmaster.

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Er jeres hjemmeside pludselig ikke tilgængelig?

Det skyldes i rigtig mange tilfælde, at klubbens hjemmeside er blevet deaktiveret hos Punktum.dk pga. manglende betaling for domænet.

Punktum.dk har dog gjort det hurtigt og nemt at betale evt. udestående, hvorefter hjemmesiden er online igen med det samme.

Via følgende link kan I indtaste jeres hjemmesides domænenavn (hjemmesideadressen), og på efterfølgende side hurtigt og nemt betale - bl.a. via MobilePay mm.:

https://selvbetjening.punktum.dk/#login_invoice

Punktum.dk udsender en faktura til klubben via e-mail. Men får man ikke ajourført denne emailadresse, f.eks. i forbindelse med et kasserer skifte, kan det ske at fakturaen overses og at hjemmesiden dermed deaktiveres. Så sørg endelig for at holde denne opdateret, gerne med: kasserer@xxxxx.dk eller lignende.

Vær også opmærksom på, om hjemmeside domænet ejes af selve klubben eller foreningen, og ikke af den venlige sjæl der i tidernes morgen hjalp med at anskaffe domænet. Står klubben eller foreningen ikke selv som ejere, så skynd jer at kontakte vedkommende og få overdraget domænet.

Tjek om alt er som det skal være via linket her: https://punktum.dk/

Er der styr på disse ting, vil I altid have adgang til jeres hjemmeside!


Hvordan klarede vi os?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)