Opsæt Smartermail adresser i mailklient efter eget ønske

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Denne vejledning gennemgår hvordan SmarterMail emailadresser oprettes i en mailklient efter eget ønske.

I vejledningen her er udgangspunktet Windows Live Mail, men det vil fungerer på samme måde med f.eks. Outlook, gmail, Apple mail og lignende.

Ønsker I at sætte jeres SmarterMail adresser op på jeres smartphone enhed, uanset om det er en Android telefon eller iPhone, er det samme oplysningerne I skal bruge og samme fremgangsmåde.

Læs den fulde vejledning her