Motivu Widget, opsætning

Opdateret Af Søren Lundquist

På CMS sider kan der indsættes en widget der viser prøvetime hold fra Motivu. Widgeten indsættes på en CMS side ved I editoren at vælge Motivu i dropdownmenuen ved Widgets.

I det den indsatte widget, skal man indsætte det ID man har modtaget fra Motivu, der er skrevet som MW-xxxxxxxx hvor x er en tilfældig række af tal og bogstaver.

Når der gemmes vil Motivu blive vist på CMS siden på hjemmesiden.

Det er begrænset til at der kan indsætten én Motivu widget pr. CMS side.