Opdater kortoplysninger/Betal udestående rate

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Det kan fra tid til anden blive nødvendigt for jeres medlemmer at opdatere deres kortoplysninger, eller betale en udestående rate, for at kunne sikre, at de automatisk bliver trukket for deres tilmelding.

Her kan I se en vejledning til hvordan.

I forbindelse med at et medlem skal opdatere deres kortoplysninger er der typisk to scenarier.

  1. Medlemmet har ingen udestående rater, og skal blot opdatere/indtaste deres kortoplysninger, så de fremadrettet kan blive trukket automatisk.
  2. Medlemmet har en udestående rate. Her kan medlemmet "nøjes" med blot at betale denne rate. Hermed registreres deres betalingskort nemlig, og de er efterfølgende klar til at blive trukket automatisk.

Som det første skal medlemmet logge ind og tilgå "Mine tilmeldinger" her:

Hvis et medlem skal opdatere deres kortoplysninger, skal de på selve tilmeldingsoversigten blot klikke på "Opdater betalingskort". Herefter guides de over på et Nets betalingsvindue, hvor de indtaster kortoplysninger og gemmer. Så er de klar til automatisk træk:

Hvis et medlem har en udetående rate, skal de i stedet finde den pågældende tilmelding på deres tilmeldingsoversigten og trykke på den grønne knap "BETAL". Herefter føres de over på et Nets betalingsvindue, hvor de indtaster kortoplysninger og gennemføre betalingen. I samme omgang registreres deres kortoplysninger også, og de er fremadrettet også klar til automatisk træk:

God fornøjelse!


Hvordan klarede vi os?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)