Afmeld medlem, fremtidig dato

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Under Info/Opsætning -> fanen "Andet" har I mulighed for at aktivere funktionen, at medlemmer kan afmeldes ved fremtidig dato :

Aktiverer I denne og begynder at afmelde, så vil I - på siden lige inden man gennemføre afmeldingen - have en mulighed for at vælge afmelding ved dags dato eller en dato i fremtiden, som I selv definerer her:

Vælges sidste løsning, så afmeldes vedkommende automatisk når denne dato nås. Og i mellemtiden er vedkommende selvfølgelig tilmeldt på alm. vilkår.