Titler, Giv læseadgang til CMS sider

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

I denne vejledning viser vi, hvordan I kan sørge for, at kun profiler med specifikke titler har adgang til en CMS side.

Har en profil ikke denne titel, vil vedkommende altså ikke have adgang til at se indholdet på hjemmesiden.

Har I f.eks. indhold på hjemmesiden, som I ønsker kun bestyrelsesmedlemmer, jeres instruktører eller lignende har adgang til, kan I altså gøre dette ved brug af Læseadgang med titler.

I kan med fordel se følgende vejledninger til, hvordan man opretter en CMS side og hvordan man opretter titler:

Opret CMS side

Titler, gennemgang

Når I opretter en CMS side skal I via feltet "Læseadgang" vælge den eller de titler, der skal have adgang til at se siden. Via dette felt kan I netop vælge samtlige af de titler der er oprettet i jeres Klubmodul.

Det kan være standard titlerne såsom bestyrelsesmedlem, træner, instruktør m.v., men det kan selvfølgelig også være titler I selv opretter.

Så snart CMS siden er tilgængelig på hjemmesiden, vil kun profiler med de rette titler have adgang til indholdet.

I denne video gennemgår vi hele processen: