Skjul hold på hjemmeside

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

I denne vejledning viser vi, hvordan I kan skjule hold på hjemmesiden.

Skal et hold f.eks. opdateres, kan det være en god ide at skjule holdet på hjemmesiden, så jeres medlemmer ikke kommer til at tilmelde sig et hold, der ikke er helt klar.

Ved at redigerer holdet via holdoversigten, kan man aktiverer funktionen 'Usynlig' på holdet.

Holdet er naturligvis fortsat fuldt tilgængelige på holdoversigten i administrationsdelen, men ude på hjemmesiden kan holdet ikke længere ses af medlemmerne.

Når man er færdig med et redigere sit hold, gør man holdet synligt igen, og holdet er på ny tilgængeligt via hjemmesiden for jeres medlemmer.

I denne vejledning viser vi, hvordan I gør: