Se medlemmer fra tidligere sæsoner, Sæson

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Det er muligt at se oversigter over medlemmer fra tidligere sæsoner på et par forskellige måder.

Ja, du kan se, hvem der var medlem i tidligere sæsoner ved at følge disse trin:

1. Gå til Medlemmer/profiler og vælg Tilmeldingsoversigt.
  2. Her kan du søge på tidligere sæsoner for at finde medlemsoplysninger.

Alternativt kan du gå til holdoversigten, vælge Sæson i øverste venstre hjørne, og søge efter holdoversigter fra tidligere sæsoner. Ved at klikke på antallet af tilmeldte på et hold, kan du tilgå tilmeldingsoversigten for det pågældende hold i den valgte sæson.

Rigtig god fornøjelse.