Hundeoversigt

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Det er super nemt at danne sig et hurtigt overblik over klubbens firbenede venner via Hundeoversigten!

I finder oversigten under Medlemmer/Profiler -> Hundeoversigt:

Dette fører jeg ind på en komplet oversigt over jeres medlemmers hunde, hvor al tilknyttet information vises. Højreklikker man på en hund har man direkte adgang til ejeres tilmeldingsoversigt, man kan rette profil og har adgang til alle de smarte funktioner, som også er tilgængelige på selve Medlem/profiloversigten.

På oversigten er det via dette grønne ikon også muligt at filtrere specifikt på race eller konkurrenceprogram. På den måde kan man få præsenteret lige netop den information og de enkelte racer/konkurrenceprogrammer man måtte have behov for:

Som vist på dette billede er det så muligt at vælge specifikke racer, som så vil blive vist som de eneste på oversigten efterfølgende:

God fornøjelse!