Indtast budget, gennemgang

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

I denne vejledning gennemgår vi funktionen Budget i regnskabet.

Med Budget er det muligt at indtaste jeres tal for året, udfor hver af jeres konti på kontoplanen.

Det er muligt at indtaste for hele året, se tilbage på tidligere års budgetter eller lægge kommende års budgettal, så det allerede ligger klar det øjeblik I kører en årsafslutning.

Når jeres budgettal er indtastet vil de fremgå af Saldobalancen, så I hele tiden kan holde overblikket over økonomien. De bevægelser der er på de enkelte konti har effekt på budgettallene, så I hurtigt og nemt kan se, om budgettet overholdes.

I denne video gennemgår vi hele Budget funktionen:

God fornøjelse!

Hvordan klarede vi os?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)