Bestyrelsesarkiv

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Under Bestyrelsesarkiv er det muligt at oploade filer relevant for betyrelsesarbejde mm.:

Via menuen til venstre er det muligt at oprette netop den mappestruktur man ønsker.

Højreklikkes der på en eksisterende mappe kan der oprettes nye mapper ved at vælge "Ny undermappe".

Når det er tid til at oploade en fil, vælges den mappe hvori filen skal ligge. Når denne er åbnet klikker man på opload. Dette åbner et vindue til den PC eller Mac der arbejdes fra, og her vælges filen den fil der skal overføres. Herefte oploades filen til mappen:

Det er muligt at få åbne filen eller downloade den ved at højreklikke på den ønskede fil og efterfølgende klikke på enten Vis eller Download: