Slet hund fra profil

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Her får I en vejledning til, hvordan man kan slette en hund fra et medlems profil.

Alt dette kan medlemmet selv gøre, ved at logge på og vælge "Min profil". I kan også gøre det som administrator for et medlem ved at redigere en persons profil på medlemsoversigten.

HVIS din hund er tilmeldt konkurrence skal du følge nedenstående skridt for at kunne fjerne hunden fra din profil. Er din hund ikke tilmeldt konkurrence, så vil det røde skraldespand-ikon (som vist på sidste billede) fremstå med det samme.

Tryk rediger:

Fjern den konkurrence hunden er tilknyttet:

Tilvælg "Ikke aktuelt":

Tryk på "Gem hund":

Nu kan hunden slettes: