Opret kreditnota.

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Under Regnskab -> Faktura/debitor finder I en komplet oversigt over alle jeres debitorer, hvorfra I også opretter, sender og administrerer fakturaer.

Skal en faktura annulleres kan I hurtigt oprette en kreditnota via Regnskab -> Faktura/debitor.

Kreditnotaen oprettes ved at tilgå den enkelte debitors faktura historik via knappen 'Konto kort', der kan ses yderst mod højre på faktura/debitor oversigten.

Herfra kan kreditnotaen oprettes med kun få klik.

Så snart kreditnotaen er oprettet udlignes den med fakturaen som herefter ikke længere figurerer i regnskabet.

I denne video gennemgår vi hele processen: