Kolonner, strukturér nemt indhold på CMS sider

Opdateret Af Morten Mosen-Rieks

Anvend kolonner til at strukturere jeres CMS sider hurtigt og nemt!

Det har aldrig været mere tilgængeligt at organisere indhold og hurtigt få det til at se super godt ud på jeres hjemmeside.

Kolonnerne vælges ud fra %-størrelsesforhold afhængig af, hvordan I ønsker at opdele indholdet på CMS siden:

Som vist på billederne åbner I blot menupunktet "Skabelon" i editoren, og vælger hvilke størrelsesforhold I ønsker jeres kolonner skal være inddelt i. Kolonnen indsættes herefter, og I er nu klar til at oprette siden med smukt inddelt indhold:

Kolonnerne er automatisk responsive og vises dermed korrekt uanset, om du tilgår hjemmesiden via computer eller mobil:

Der bliver automatisk indlagt et mellemrum under kolonnen, så I nemt kan placere musemarkøren her og arbejde videre på jeres CMS side, hvis der skal indsættes mere indhold under skabelonen.